Rokkia ja tissejä

Näyttelytlauantaina lokakuuta 1
Rock'N'Tits-le-cool-tampere


Missä?
Kaijakka
Laukontori 12, Tampere
Katso kartasta
Milloin

1.10. asti

Paljonko

ilmainenMissä?
Kaijakka
Laukontori 12, Tampere
Katso kartasta
Milloin?

1.10. asti

How Much?

ilmainen

Valokuvaaja Katri Kallion ja tatuointitaiteilija Titta Niemelän yhteisprojekti Rokkia ja tissejä on keskittynyt vahvaan naiskuvaan ja oikeaan asenteeseen. Tekijät luonnehtivat jatkuvaa projektiaan paitsi itseilmaisun muodoksi myös kanavaksi vaikuttaa, ja matkan varrella kuvattaviksi on tullut myös miehiä (varsinaiset man boobsit eivät kuitenkaan ole nousseet parrasvaloihin). Projektin tiimoilta toteutetut aiemmat näyttelyt ovat vuosilta 2014 ja 2015, ja tämän kolmannen osion ja nyt esillä olevan näyttelyn kohdalla projektin nimi on kääntynyt kansainväliseen muotoon Rock ‘N’ Tits itse valokuvanäyttelyn kantaessa nimeä #ROCKNTITS.

Kaksikko on omien sanojensa mukaan pyrkinyt nostamaan koko ajan omaa rimaansa niin teknisen puolen, estetiikan kuin tarinankerronnankin saralla, ja kolmatta osiotta he luonnehtivat aiempia suuremmaksi ja paremmaksi. Näyttely on tänään lauantaina esillä viimeistä päivää Kaijakassa, mutta ei huolta – seuraavaksi näyttely aukeaa 22.10. Rokkibaari Bändärissä (Aleksis Kiven katu 15).


Rock ‘N’ Tits

Photographer Katri Kallio and tattoo artist Titta Niemelä’s joint project Rock ‘N’ Tits is focused on portrayal of strong women and the right attitude. They describe their on-going project not only as a means of self-expression but also as a channel for influencing, and along the way, some men have also joined to be photographed (although actual man boobs have not risen into the limelight). The project’s earlier exhibitions are from 2014 and 2015, and this third photo exhibition has been named #ROCKNTITS.

The duo says that they are constantly trying to raise the bar with regard to technical matters, esthetics as well as storytelling, and the third edition is said to be bigger and better than its predecessors. The exhibition is on display at Kaijakka for the last day today, but not to worry – next the exhibition will open on 22 October at Rokkibaari Bändäri (Aleksis Kiven katu 15).

Where? Kaijakka, Laukontori 12
When? until 1 Oct.
How much? free

Comments

Täältä löydät lisää hyvää

sisältöäPaikka

Hohdokkaassa, mennyttä aikaa henkivässä ravintolassa perinteikkyys on valttia.