Pepe

Reckless Loven ja Santa Cruzin yhteinen Euroopan-kiertue saa lähtölaukauksensa Pakkahuoneella lauantaina. Koska haastattelimme taannoin Olli Hermania, päätimme nyt nykäistä farkkuliivistä yhtyeen kitaristia Pepeä, jolta kyselimme bändin tulevasta albumista sekä tietysti Reckless Cruz -kiertueesta.

Moi, Pepe! Mitä Reckless Lovelle kuuluu? Teiltä on tulossa taas uutta musiikkia, mitä on luvassa?

Meille kuuluu todella hyvää! Neljäs Reckless Love -albumi InVader on täysin valmis, ja me odotetaan into pinkeenä, että saadaan tulittaa se eetteriin kaikelle kansalle 4.3.2016. Albumi ilmestyy Suomen lisäksi ainakin Briteissä, Jenkeissä, Kanadassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Benelux-maissa ja Ruotsissa, joten meidän rock & roll -ilosanoma leviää laajemmalle kuin koskaan aikaisemmin. Levyn ensimmäinen sinkku ”Monster” ilmestyy tulevana perjantaina, ja lauantaina päästäänkin juhlistamaan singleä Pakkahuoneella.


Reckless Love + Santa Cruz – yhdistelmä on tuttu jo muutamien vuosien takaa. Tulette ilmeisesti juttuun?


Todellakin! Taidettiin tavata Cruzin jäbät ensimmäisen kerran loppuvuodesta 2009, kun ne lämppäs meitä Helsingissä. Heti tultiin juttuun ja todettiin, että samalla agendalla ollaan liikkeellä musan suhteen, eli riffivetoista hardrockia veistelemässä. Nyt reilun kuuden vuoden jälkeen on korkea aika, että aletaan tekemään keikkoja laajemminkin yhdessä, joten me otettiin Santa Cruz supportiksi meidän tulevalle rundille Eurooppaan.


Reckless Love on jo aiemminkin ehtinyt kiertää Eurooppaa. Millainen vastaanotto siellä on ollut?

Mielettömän hyvä. Briteissä meillä on jo aika vakiintunut suosio, ja mestat myydään pullolleen ja loppuun joka reissulla. Siellä ollaan myös soitettu parit Download-festarit ja yksi Sonisphere UK. Muualla Euroopassa jengiä on ollut alusta lähtien myös hyvin, vaikka toistaiseksi meidän musaa ei olla virallisten väylien kautta mantereella julkaistukaan. Varsinkin Saksassa, Italiassa ja Espanjassa on fanipohjaa todella paljon. Nyt kun uusi albumi julkaistaan näissäkin mestoissa virallisesti, niin meininki tulee varmasti villiintymään entisestään, kun saadaan kunnon promoa mukaan.


Mitä odotuksia on tulevalta Reckless Cruz -kiertueelta?


Ennen kaikkea timantinkovia keikkoja ja hyvää meininkiä. Me sytytetään varmasti toisemme ja yleisö liekkeihin joka mestassa, sen verran kovan luokan kombinaatiosta on kyse. Silmäpussit tulee myös varmasti olemaan kuin kypsät luumut, kunhan tämä karavaani pääsee vauhtiin, haha.

Lauantaina 30. päivä on aikamoinen bändikattaus Tampereella. Ainakin Santa Cruzin viime Pakkahuoneen keikalla vieraili jopa Popeda. Onko nyt jotain spesiaalia luvassa?

Varmasti! Meitä on neljä nälkäistä yhtyettä lauteilla ja löylyt tulevat olemaan kuumat. Tällaista tapahtumaa ei ihan joka viikko saada järjestymään, joten tätä ei missään nimessä kannata missata!

Kiitos, Pepe!

Reckless Loven näet siis livenä Pakkahuoneella lauantaina 30.1. kunnon rockshow’ssa, jossa mukana ovat myös Santa Cruz, Rockwalli ja Shiraz Lane.

Kuva: Ville Akseli Juurikkala

Comments

Täältä löydät lisää hyvää

sisältöäPaikka

Hohdokkaassa, mennyttä aikaa henkivässä ravintolassa perinteikkyys on valttia.