Loldiers of Odin

Rakkaassa kotikaupungissamme Tampereella on tänä vuonna ennätetty nähdä katupartio jos toinenkin. Loldiers of Odin on partioista sieltä pelleimmästä päästä, vaikkakin kärkisijasta ollaan vahvasti myös toista mieltä. Tikkunekkujen toivossa LE COOL otti yhteyttä klovnikaartiin ja koetti tentatessa pitää naaman näkkärillä.

Moi, pellet! Esiinnytte punanenien ja salanimien takana. Oletteko vain ujoja, pelkäättekö ääriliikkeiden kostoa vai sitä, että media alkaa selvittämään klovnien aiempia kolttosia?

Nimet ja nenät on ihan meidän omia. Jotkut pellet on enemmän ja jotkut vähemmän ujoja. Pellejumppaope on sanonut, että ei ole hyväksi nivelille tehdä liiallisia ääriliikkeitä. Pellet on ikuna koskaan tehneet korkeintaan pelkkiä pellemäisiä hyvänmielenjekkuja, joten ei kai kukaan haluaisi pelleille pahaa. *gasp emoticon*

TV-esiintymisenne jakoi mielipiteet kahtia. Toiset innostuivat entisestään, toiset olisivat kaivanneet kannanottoja klovnimaskien takaa. Oletteko sorvanneet yhteistä mediastrategiaa?

Mikä se semmoinen strategia on? Onko se niin kuin tragedia? Koska me pellet tykätään enemmän olla iloisia ja levittää iloa ympärillemme!

Hoksasimme, että emme ole kuulleet maahanmuuttajien tai pakolaisten kommentteja teistä. Onko hörökorviinne kantautunut mitään?

On! Ihan vasta kuulimme intoilua siitä, kuinka Tampere on hyvä paikka olla, koska täällä on Loldiers of Odin. Tarvitaan paljon kivoja partioita kaikkialle, missä on ihmisiä, jotka ovat tulleet tänne turvaan. Jos näkee kadulla vain ikävän partion, tulee tunne, ettei ole tervetullut. Meidän video on muuten katsottu Al-Jazeeran sivulla yli miljoona kertaa, voitko kuvitella?!?!

Oho! Soldiers of Odin on jo kuulemma levinnyt myös Norjaan. Nähdäänkö pellejä kansainvälisillä kentillä?

Norjaankin on perustettu Loldiers of Odin! Pellejä on kaikkialla ja on hienoa, jos he ryhtyvät levittämään kaduille väriä, konfettia, konvehtia ja iloa!

Mitäs mieltä pellet ovat Kyllikin siskoista?

Hyvää mieltä.

Tampereella kun ollaan, niin mitä luulette Pelle Hermannin tästä kaikesta tuumivan?

Kaikki pellet on meidän kavereita. Hermanni sanoisi “Voi änkeröinen!” kuullessaan lisääntyneestä pelosta ja synkkyydestä kaduilla ja lähtisi mukaan tuomaan väriä ja iloa kaikille ihmisille.

Kiitos, pellet. Hymyillään, kun tavataan!

Comments

Täältä löydät lisää hyvää

sisältöäPaikka

Hohdokkaassa, mennyttä aikaa henkivässä ravintolassa perinteikkyys on valttia.