Johan-Sebastian Rintala / Bar Piilo

Tammelaan avautuu pian uusi anniskeluravintola nimeltään Bar Piilo. Me kyselimme Johan-Sebastian Rintalalta, joka on yksi paikan neljästä yrittäjästä, mitä oikein tuleman pitää.

Moi! Avaatte Tammelaan uuden ravintolan nimeltään Bar Piilo tilaan, jossa vielä viime vuoden loppuun asti toimi ravintola Kahvilla. Mistäs tässä oikein on kyse?

Kahvillan toiminta oli loppumassa joulukuun loppuun, ja minä ja kolme kaveriani halusimme jatkaa samassa sijainnissa samanlaista rentoa toimintaa. Yrittäjinä toimivat minun lisäkseni Reetta Mäkipää, Antti Luusalo ja Teemu Poussa.

Vuosien varrella Kahvilla ehti vakiinnuttaa paikkansa yhtenä Tammelan suosikkikuppilana ja kerätä asiakaskuntaansa uskollista vakiporukkaa. Aiheuttaako tämä paineita uudelle yrittäjälle? Aiotteko jatkaa samoilla linjoilla?

Aiheuttaa se tavallaan. Bar Piilo on uusi paikka, mutta olemme yrittäneet säilyttää Kahvillan parhaita puolia ja toivoisimme, että entiset kanta-asiakkaatkin nauttisivat paikasta.

Bar Piilon ensimmäinen toimipiste sijaitsee Parkanossa. Mikä sai teidät lähtemään Tampereelle? Ja miten Tammelan kuppila eroaa Parkanon vastaavasta?

Meitä on tosiaan mukana tässä projektissa neljä yrittäjää, ja kaksi meistä on asunut Tampereella jo hyvän tovin. Tampereelle oli siksi helppo lähteä miettimään uutta toimipistettä, ja tämä mahdollisuus kun ilmeni, ei päätöstä kauan mietitty.

Parkanon Piilo on toiminut samalla tavalla parkanolaisten hengailupaikkana, mutta koemme, että Tampereella meillä on enemmän mahdollisuuksia tehdä juuri omannäköinen ja uniikki paikka, eikä ole pakko olla jokaiselle jotakin. Tammela on hyvä paikka toteuttaa meidän nykyistä mielenmaisemaa.

Mitä kaikkea Tammelan Piilossa on luvassa?

Tammelan Piilo tarjoaa pubivisoja, runoiltoja, musaraateja, retropelejä, brunssia, kahvia, pubiruokaa, vegaanivaihtoehtoja, olutta ja hyvin leppoista meininkiä. Myös koirat ovat meille tervetulleita!

Millaisen tyypin kannattaa suunnata Piiloon ja miksi?

Haluamme luoda paikan, jonne voi tulla yksin tai ryhmässä, verkkareissa tai suorissa housuissa. Me toivomme voivamme tarjota keskustan itäpuolen asukkaille oman ainutlaatuisen paikan, jonka kaltaista meininkiä ei muualta Tampereelta löydy. Myös kosken toiselta puolelta saa tulla poikkeamaan!

Kiitos, Johan-Sebastian!

Bar Piilon ovet aukeavat Tammelassa osoitteessa Aaltosenkatu 31–33 tiistaina 24.1. klo 17. Käykääpä tutustumassa!

Comments

Täältä löydät lisää hyvää

sisältöäPaikka

Hohdokkaassa, mennyttä aikaa henkivässä ravintolassa perinteikkyys on valttia.