O’Connell’sissa nauretaan taas

Muut tapahtumattorstaina joulukuuta 4
JadaJada - LE COOL Tampere


Missä?
O'Connell's Irish Bar
Rautatienkatu 24, Tampere
Katso kartasta
Milloin

20–22

Paljonko

IlmainenMissä?
O'Connell's Irish Bar
Rautatienkatu 24, Tampere
Katso kartasta
Milloin?

20–22

How Much?

Ilmainen

On kuukauden ensimmäinen torstai, ja sehän tarkoittaa, että O’Connell’sissa improvisoidaan komediaa. Kaupungin paras englanninkielinen improvisaatioryhmä JadaJada on paikalla keksimässä naurettavia juttuja yleisön ideoista. JadaJada Improv -ryhmään kuuluu kahdeksan jäsentä, ja sen on perustanut Trent Pancy.

Viihdyttävän improvisaation lisäksi O’Connell’s tarjoaa kodikkaan ympäristön ja laajan valikoiman oluita ja siidereitä. Paikalta saa myös perinteistä pubiruokaa, joka on melkoisen maittavaa. Tule siis katsomaan show’ta ja nauttimaan atmosfääristä, mutta ole paikalla ajoissa, sillä JadaJadan esitykset ovat osoittautuneet suosituiksi.


It’s Improv Comedy Time At O’Connell’s

It’s the first Thursday of the month and that means it’s improv comedy time at O’Connell’s Irish Bar. JadaJada, the best English-language improv team in town, will be there making up things that make you laugh by using ideas from the audience. JadaJada Improv consists of eight people, and it was formed by Trent Pancy.

In addition to entertaining improv comedy, O’Connell’s offers a cozy setting and a wide variety of beers and ciders. You can also get traditional pub grub, which is pretty darn tasty. Come see the show and enjoy the atmosphere but be there early because JadaJada’s shows have proven to be quite popular.

Where? O’Connell’s Irish Bar, Rautatienkatu 24, Tampere
When? 8 pm–10 pm
How much? Free

Comments

Täältä löydät lisää hyvää

sisältöäPaikka

Hohdokkaassa, mennyttä aikaa henkivässä ravintolassa perinteikkyys on valttia.