15 vuotta vanhan ajan joulua

Muut tapahtumatsunnuntaina joulukuuta 21
Tallipihan joulukylä - LE COOL Tampere


Missä?
Tallipiha
Kuninkaankatu 4, Tampere
Katso kartasta
Milloin

23.12. saakka

Paljonko

ilmainenMissä?
Tallipiha
Kuninkaankatu 4, Tampere
Katso kartasta
Milloin?

23.12. saakka

How Much?

ilmainen

Jos kuulut niihin, jotka kaihoten kaipaavat perinteistä vanhan ajan joulua, sellaista josta joululauluissakin lauletaan ja jossa on hevosia ja lunta jne., niin kerron minne voit painua. Siis ihan positiivisessa mielessä! Sinulle ja hengenheimolaisillesi on olemassa sellainen iloinen paikka kuin Tallipihan Joulukylä, ja se täytti juuri 15 vuotta.

Tallipihalla voit käydä myymälöissä ja kahvilassa tai ostaa joululahjoja pienistä kojuista, jotka myyvät käsitöitä ja herkkuja. Vanhassa tallissa on aasi ja lampaita, ja viikonloppuisin on tarjolla hevosvaunuajelua sekä lapsille ponitalutusta. Paikan päällä on jopa vanhanajan karuselli. Kojut ja talli ovat auki päivittäin klo 10–17 ja myymälät sekä kahvila klo 20 asti.

Jos haluat tankata joulumieltä ennen varsinaista koitosta, vielä on aikaa. Tallipihan Joulukylä on auki 23.12. saakka. (Karuselli jää lomalle kaksi päivää aiemmin.)


15 Years of Old-Timey Christmas

If you are one of those who are longing for that traditional, old-timey Christmas that you always hear described in Christmas songs, with horses and snow and such, there is a place for people like you. No, no! Don’t get me wrong, it’s a happy place! It’s called Tallipihan Joulukylä (The Stable Yards’ Christmas Village) and it just turned fifteen.

At Tallipiha you can visit the shops and cafe or buy Christmas presents from the little booths that sell handicrafts and tasty treats. In the old stable, there is a donkey and some sheep, and on weekends, there are pony rides for the kids as well as rides in a horse-drawn carriage. There is even an old-fashioned carousel. The booths and the stable are open every day from 10 am to 5 pm and the shops and cafe until 8 pm.

If you want to load up on Christmas spirit before the real deal, there is still time. Tallipihan Joulukylä will be open until 23.12. (The carousel goes on holiday two days earlier.)

Where? Tallipiha, Kuninkaankatu 4, Tampere
When? Until 23 Dec.
How much? Free

Comments

Täältä löydät lisää hyvää

sisältöäPaikka

Hohdokkaassa, mennyttä aikaa henkivässä ravintolassa perinteikkyys on valttia.